Antena Meniu Search
x

Tudor Golu, victimă în incendiul de la Colectiv, a murit la spitalul din Birmingham

Şi-au pus toate speranţele şi au zburat spre celălalt capăt al continentului. Dar în zorii zilei, departe de ţară, doi părinţi au primit vestea. Fiul lor, Tudor Golu, s-a stins la spital, în Birmingham. Avea doar 28 de ani

Vezi și

 Şi-au pus toate speranţele şi au zburat spre celălalt capăt al continentului. Dar în zorii zilei, departe de ţară, doi părinţi au primit vestea. Fiul lor, Tudor Golu, s-a stins la spital, în Birmingham. Avea doar 28 de ani. El a făcut videoclipul melodiei THE DAY WE DIE, care a răsunat în noaptea incendiului. Medicii britanici s-au declarat învinşi. Au apărut complicaţii, iar tânărul chitarist şi artist grafician nu a putut fi salvat. Imaginile care vă pot afecta emoţional.

Firav, dar luptător! Nu a putut să-şi plângă durerile, a fost în comă. Dar rudele şi prietenii ştiu că nu a cedat uşor. În ciuda arsurilor grave de pe trup şi de la nivelul căilor respiratorii. Cu toţii au sperat într-o şansă nouă. În Birmingham, Marea Britanie.

A terminat liceul de arte Nicolae Toniţa. Deşi au trecut aproape 10 ani de atunci, profesorii îl ţin minte. Era un elev cu totul aparte!

Când s-au aprins pentru prima oară artificiile, pe melodia "The day we die" - "Ziua în care murim", Tudor era acolo, în faţa scenei. El făcuse animaţia pentru videoclipul piesei.

Tudor nu a fost singur în club. Ci cu doi colegi din trupa sa. Christian şi Radu. Ei sunt internaţi în România, în stare mai bună. În Anglia, statul român se ocupă de repatrierea trupului fără viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tudor Golu, victimă în incendiul de la Colectiv, a murit la spitalul din Birmingham