Antena Meniu Search
x

Turiștii de pe litoral, goniți de la terase cu jandarmii din cauza noilor restricții impuse (Video)

Cu jandarmii, aşa s-au lăsat duşi de la mese clienţii care n-au vrut să accepte că, după ora 23, s-a terminat cu distracţia. Pentru prima dată, litoralul n-a mai vuit de petreceri până-n zori, iar terasele din Centrul Vechi s-au golit când începeau să se umple.

de Alexandra Bucuroiu

la 03.08.2020, 22:17

Vezi și
  • Patronul unei terase a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că nu a putut să-i convingă pe turiști să părăsească locația.
  • Terasele se închid la ora 23.00 în mai multe orașe din țară, din cauza numărului în creștere de infectări cu noul coronavirus.

Deşi este trecut de ora 23, la această terasă din Mamaia, clienţii nu se dau duşi de la masă. Pentru că nu a reuşit să-i convingă să respecte regulile, patronul terasei s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. 

A fost prima noapte în care s-a stins lumina mai devreme la terase şi în cluburi. 

A fost supărare mare printre turiştii trimişi la culcare. Era ora la care distracţia abia începea la mare. 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Oamenii au spus, în general, că erau în concendiu şi că nu ştiau de aceste noi prevederi. Tocmai de aceea au fost atenţionați verbal. 

La munte, stingerea s-a dat mai devreme. Terasele pline s-au golit ca prin minune, înainte să bată ora 23. 

Şi în Centrul Vechi al Capitalei, oamenii s-au lăsat cu greu trimişi la culcare. 

Clienţii au cerut nota de plată şi s-au pregătit să plece de la terase când în alte vremuri abia ajungeau. Cu două minute până la închidere, ospătarii au început să strângă mesele şi scaunele. 

Acest turist a venit din Franţa cu amicii lui, să guste din viaţa de noapte a Micului Paris. Dar planurile de-acasă nu s-au potrivit cu cele de aici: "Plănuiam să mergem la petreceri, în cluburi, dar va trebui să mergem la culcare. Suntem trişti". 

În Bucureşti, dar şi în alte şapte judeţe, terasele, cluburile, dar şi sălile de jocuri de noroc sunt închise între orele 23 şi 6 dimineaţa timp de două săptămâni. Este nota de plată după ce numărul cazurilor a crescut şi există riscul să se transforme în focare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turiștii de pe litoral, goniți de la terase cu jandarmii din cauza noilor restricții impuse (Video)