Antena Meniu Search
x

Turiștii din Harghita au parte de plimbări cu sania trasă de câini

În Harghita poate fi ca la Polul Nord. Cum zăpadă se găseşte, indiferent cât de cald e în restul ţării, crescătorii îşi scot câinii pe pârtie

Vezi și

În Harghita poate fi ca la Polul Nord. Cum zăpadă se găseşte, indiferent cât de cald e în restul ţării, crescătorii îşi scot câinii pe pârtie. Şi ii invită pe turişti la o plimbare cu sania. Câinii Husky sau Malamut, mulţi dintre ei, campioni, au devenit o atracţie a regiunii.

Nu sunt imagini imagini din Alaska, deşi stratul gros de zăpadă ne-ar putea induce în eroare. La Harghita Băi, plimbarea cu sania trasă de câini este de mai mulţi ani o tradiţie şi o atracţie pentru turişti. Pentru că a nins puţin, în această iarnă abia acum s-a deschis sezonul. 

Mai mulţi turişti din Ungaria au avut parte de o experienţă de neuitat. 

Zoltan Szabo  turist din Ungaria: "A fost minunat! Este prima dată când urc pe o sanie trasă de câini şi  îmi place foarte mult. Nu este așa de greu, dar cred că pe un teren accidentat este mult mai dificil. Câinii sunt puţin leneși pentru că este prea cald pentru ei, dar sunt drăgălași, blânzi, frumoși."

În Harghita sunt zeci de crescători ai raselor Malamut de Alaska şi Husky Siberian, care organizează concursuri an de an, în luna ianuarie. Iar pentru cei care nu au curajul să urce în sanie dar nici nu vor să rateze spectacolul, mereu există alternativa: un pahar de vin fiert pe pârtie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Turiștii din Harghita au parte de plimbări cu sania trasă de câini