Antena Meniu Search
x

Turiștii au plecat în Vama Veche de 1 mai

E ziua internaţională a muncii. Şi, aşa cum ne-am obişnuit, munca se sărbătoreşte cel mai bine printr-o vacanţă plină de distracţii. Dacă cei mai mulţi preferă un grătar, prin pădurile de la marginile oraşelor, tinerii au călcat în picioare nisipul de la malul mării

Vezi și

 E ziua internaţională a muncii. Şi, aşa cum ne-am obişnuit, munca se sărbătoreşte cel mai bine printr-o vacanţă plină de distracţii. Dacă cei mai mulţi preferă un grătar, prin pădurile de la marginile oraşelor, tinerii au călcat în picioare nisipul de la malul mării.

Vama Veche este polul petrecerilor fără limite şi al prieteniilor apărute peste noapte. Şi cum nu e timp de pierdut, vamaioţii au început distracţia încă de ieri. Şi nu numai. Şi băutura i-a făcut să se simtă ca într-o noapte caniculară de august. Aşa că au dansat până la epuizare pe nisipul care le-a ţinut loc de ring.

Şi cum vamaioţii ştiu să petreacă, au dat startul distracţiei cu mult înainte de 1 mai. Până la urmă, important e să se simtă bine. Ce mai contează motivul care i-a adus împreună? Vor rămâne în Vamă până când rămân fără bani. Căci ăsta este spiritul la malul mării.

Veniţi din toată ţara, ba chiar şi de peste hotare, tinerii petrecăreţi se înţeleg de parcă s-ar cunoaşte de o viaţă. Ce-i drept, împărtăşesc un ţel comun: să se distreze cum nu au mai făcut-o vreodată.

Pe măsură ce au trecut orele s-au golit şi sticlele. Şi cum de dansat au mai dansat, de băut au mai băut, vamaioţii s-au oprit pentru câteva minute în loc pentru o demonstraţie încinsă. Abia când soarele a început să îşi facă apariţia din mare tinerii au decis să se odihnească. Nu de alta, dar peste câteva ore o iau de la capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Turiștii au plecat în Vama Veche de 1 mai