Antena Meniu Search
x

Polițiștii încă nu au ADN-ul ucigașului fetiței de 5 ani din Baia Mare. Toate pistele verificate până acum s-au dovedit a fi false

În câteva ore, anchetatorii vor avea ADN-ul criminalului din Baia Mare şi ar putea ajunge uşor la cel care a violat-o şi a ucis-o pe fetiţa de cinci ani. Probele au fost trimise cu avionul la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Vezi și

În câteva ore, anchetatorii vor avea ADN-ul criminalului din Baia Mare şi ar putea ajunge uşor la cel care a violat-o şi a ucis-o pe fetiţa de cinci ani. Probele au fost trimise cu avionul la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Poliţia Română anunţă că are deja un cerc de suspecţi. Sunt audieri şi căutări de amploare. Astăzi, un adolescent de 14 ani, vecin cu victima şi consumator cunoscut de substanţe interzise, a dat explicaţii poliţiştilor.

Cazul Esterei Marcovi a îngrozit Poliţia Română. Toate pistele verificate până acum s-au dovedit a fi false. Zeci de oameni din comunitatea din care făcea parte fetiţa de cinci ani au fost chemaţi la audieri, în timp ce ucigaşul pedofil e dispărut fără urmă.

Criminalişti din Baia Mare şi Bucureşti caută de patru zile indicii. S-au întors la locul crimei.

Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române: "Este o anchetă extrem de serioasă, cu miză foarte puternică şi îmi doresc foarte mult ca împreună cu colegii mei şi cu Parchetul să putem să vă anunţăm că am descoperit autorul şi că a fost soluţionat acest caz."

În comunitatea de lângă combinatul dezafectat, tensiunea creşte de la o oră la alta. Un copil de 14 ani, apropiat al familiei, a fost ridicat astăzi de anchetatori. Ar fi un consumator împătimit de substanţe interzise şi a intrat şi el pe lista suspecţilor. După câteva ore a fost lăsat liber. Semn că nu sunt probe împotriva lui. 

Pericolul există în continuare în jurul clădirii unde Estera a fost găsită dezbrăcată şi mutilată. Psihologii criminalişti spun că, deseori, în astfel de ruine au loc atacuri violente. Iar în România nu sunt puţine clădirile lăsate de izbelişte. 

Tudorel Butoi, psihlog criminalist: "Numai eu îmi amintesc de vreo opt omoruri, violuri şi acte pedofilice din cele pe care le cunosc cu finalizare în aceste obiective abandonate. Mişună o faună umană psihopată din punctul meu de vedere. Acolo sunt hoţi, tâlhari, violatori."

Fetiţa de cinci ani va fi înmormântată mâine. Primăria din Baia Mare a promis că va suporta toate costurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii încă nu au ADN-ul ucigașului fetiței de 5 ani din Baia Mare. Toate pistele verificate până acum s-au dovedit a fi false