Antena Meniu Search
x

Ucrainean cu aspiratii la Legiunea Straina, prins la granita cu Bulgaria

A vrut sa se inroleze in Legiunea Straina, dar a sfarsit in mainile politistilor de la garda de coasta din Constanta. Un ucrainean, care, profitand de faptul ca este intuneric, a incercat sa treaca ilegal frontiera cu Bulgaria de la Vama Veche

Vezi și

Aventura barbatului a inceput in urma cu cateva zile. Cu un rucsac plin de obiecte special alese pentru o calatorie de lunga durata, ucrainianul a trecut mai intai inot Dunarea, pe Bratul Chilia. A urmat apoi, pe jos, traseul Periprava - Sulina - Sfantul - Gheorghe - Constanta - Mangalia - Vama Veche, folosindu-se de o busola si de o harta a Europei. In noaptea de sambata spre duminica, a fost observat insa de politisti prin sistemul special de supraveghere. Mergea printr-un lan de floarea soarelui, foarte aproape de frontiera. O echipa de interventie a reusit sa-l retina pe barbat la aproximativ 150 de metri de linia de frontiera.

"Dupa audieri, barbatul a fost dus la serviciul de imigrari. De aici, dupa ce i se va intocmi toata documentatia necesara, va fi transferat la Galati, la un centru pentru imigranti al politiei, iar acolo se va decide soarta lui. Cel mai probail va fi retrurnat in tara de ortigine", a declarat Marius Niculesc, purtator de cuvant al Garzii de Coasta Constanta.

Barbatul, in varsta de 36 ani, a declarat ca intentiona sa ajunga in Franta pentru a se inrola in Legiunea Straina. S-a ales insa cu dosar penal pentru infractiunile de intrare si tentativa de iesire in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Ucrainean cu aspiratii la Legiunea Straina, prins la granita cu Bulgaria