Antena Meniu Search
x

Ultima noapte pentru Gigi Becali la Penitenciarul Rahova

Este ultima noapte pentru Gigi Becali la Rahova, maine va fi prima la Jilava. Trei ani va petrece Gigi in noua inchisoare, de unde ar putea iesi in fiecare zi, pentru ca va fi incarcerat in regim semideschis

Vezi și

La arest a stat doua saptamani. In inchisoare il asteapta pe Becali trei ani, de maine, in noua celula de la Jilava pentru ca s-au dus zilele de carantina de la penitenciarul Rahova. "Ar trebui sa fie foarte atent pentru ca in detentie nu e ca la clubul Steaua sau ca in Palatul din Pipera sau la Palatul din Bucuresti, unde este protejat de bodyguarzi", a declarat Miron Cozma.

Acum trei ani, in doua saptamani dupa gratii a fost sef de camera. La Jilava insa detinutul Becali trebuie sa-si castige dreptul de lider, il avertizeaza Luceafarul Huilei. 10 ani a petrecut acolo Miron Cozma. "Acolo regulile sunt foarte clare, e regula celui mai puternic. Doar datorita fortei pumnului, ca sa fiu foarte clar, devine sef de camera, iar sefii de camera sunt respectati", a mai spus acesta.

Tot la Jilava, Becali va primi si un numar in echipa detinutilor. Nu pe tricou, ci pe maneca, din patru cifre - mai exact, numarul de ordine in randul incarceratilor al caror nume incepe cu aceeasi litera. Asa ca adio butoni cu diamante sau ceasuri de colectie. Dupa gratii, detinutul Gigi nu are voie cu metale pretioase si nici cu cash. Va fi obligat sa faca ceva ce nu a facut niciodata. Sa foloseasca un card activ primit de la penitenciar, cu poza si cod de bare. Doar cu el poate sa cumpere de la magazinul penitenciarului.

Pe 17 iunie, Gigi stie daca lasa locul gol in celula pentru trei luni. Se judeca intreruperea pedepsei. Iar dupa doua zile, Becali stie sigur cat va ramane dupa gratii. Daca sunt trei ani sau va primi si un spor de pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Ultima noapte pentru Gigi Becali la Penitenciarul Rahova