Antena Meniu Search
x

Un accident desprins din filmele de groază pe un bulevard din Brăila

Un accident desprins parcă din filmele de groază a avut loc azi noapte pe un bulevard din Brăila. Un microbuz în care erau zece oameni a lovit un scuar, iar o ţeavă a străpuns maşina şi scaunele. Şi l-a ucis pe un tânăr de 26 de ani. Tatăl acestuia, care era pe scaunul de lângă a scăpat fără nicio zgârietură.

Vezi și

 Un accident desprins parcă din filmele de groază a avut loc azi noapte pe un bulevard din Brăila. Un microbuz în care erau zece oameni a lovit un scuar, iar o ţeavă a străpuns maşina şi scaunele. Şi l-a ucis pe un tânăr de 26 de ani. Tatăl acestuia, care era pe scaunul de lângă a scăpat fără nicio zgârietură. Dar imaginea fiului mort l-a doborât pe bărbat. În accident au fost răniţi şoferul, care ar fi adormit la volan, un copil de 14 ani şi încă un pasager.

Bărbatul este în stare de şoc. Pe scaunul de lângă el, în microbuz, s-a stins, fiul său.

O ţeavă din balustrada scuarului a intrat prin motorul microbuzului şi a străpuns două scaune, apoi trupul tânărului. O scenă şocantă, care i-a lăsat pe călători împietriţi.

Trebuiau să ajungă în Galaţi, dar drumul lor s-a terminat pe o stradă din Brăila. În microbuzul blestemat erau 10 oameni. Pasagerii care au scăpat teferi asistă înlemniţi scena desprinsă parcă dintr-un film de groază. Alte trei persoane din maşină au fost rănite. În momentul impactului, un copil de 14 ani a rămas prins sub scaune, iar ţeava a trecut pe lângă el.

Şi pentru pompieri a fost o misiune dificilă. A fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a scoate din microbuz trupul tânărului ucis în accident. Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum sărbătorești 1 Iunie alături de copilul tău?
Observator » Stiri sociale » Un accident desprins din filmele de groază pe un bulevard din Brăila