Antena Meniu Search
x

Un accident uşor i-a distrus viaţa! O femeie a plătit cu casa

A plătit cu garsoniera în care locuia uşa unei dube de marfă pe care a tamponat-o, din greşeală. Nu este o glumă. Este drama pe care o trăieşte o constănţeancă.

Vezi și

 A plătit cu garsoniera în care locuia uşa unei dube de marfă pe care a tamponat-o, din greşeală. Nu este o glumă. Este drama pe care o trăieşte o constănţeancă.

Femeia a fost implicată într-un accident uşor la sfârşitul lui 2010. De atunci s-a tot judecat cu firma de mobilă a cărei maşină a şifonat-o iar, în final, verdictul a fost clar. A trebuit să plătească. Cu casa.

Consuela Iliescu va ţine minte toată viaţa o zi mohorâtă de toamnă, din noiembrie, 2010. A fost ziua care i-a dat întreaga viaţă peste cap. Totul a început cu un accident banal.

O avarie uşoară. Dar greşeala cea mai mare a şoferiţei a fost că nu avea asigurarea obligatorie valabilă. Cum proprietarii maşinii îi cereau o sumă care i s-a părut exagerat de mare pentru reparaţia uşii, femeia s-a încăpăţânat să nu plătească. O altă greşeală.

Aşa a început bătălia în Instanţă. Firma care deţine autoutilitara tamponată a dat-o în judecată. Şi a cerut daune pentru că autoutilitara ar fi trebuit scoasă din uz.

Şoferiţa a încercat din răsputeri să dovedească faptul că maşina a fost folosită în tot acest timp. Cu ajutorul unui detectiv a făcut rost de imagini şi documente care îi susţin spusele.

Judecătorii i-au respins toate probele. Căile de atac au fost epuizate, timpul s-a scurs, iar suma s-a tot mărit. A ajuns la 78.500 de lei. Iar femeia nu a avut de unde să plătească. Aşa se face că garsoniera în care locuieşte i-a fost executată silit, iar femeia a rămas pe drumuri. Ar vrea acum ca toţi şoferii să înveţe din greşeala ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un accident uşor i-a distrus viaţa! O femeie a plătit cu casa