Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care a ars în Şantierul Naval de la Galaţi a dat foc atelierului când şi-a aprins o ţigară

de Redactia Observator

la 13.03.2017 , 20:49

Pauza de ţigară îl poate costa viaţa pe un angajat al unui atelier de reparaţii navale, din Galaţi. Omul a simţit nevoia să fumeze în sala motoarelor a unui vapor. Iar din cauza concentraţiei ridicate de oxigen, încăperea a explodat.

-În timpul în care şi-a aprins o ţigară, s-a aprins bricheta, s-a produs acest început de incendiu.

O greşeală care îl poate costa viaţa pe omul de 54 de ani. Abia îşi începuse tura când a hotărât să-şi aprindă o ţigară, chiar în sala motoarelor unde efectua reparaţii. În încăpere se formaseră deja condiţiile prielnice unui incendiu. 

Vezi și

-În respectiva locaţie, unde se efectuau lucrări de lăcătuşerie şi de sudură, concentraţia de oxigen era foarte mare, hainele lucrătorului erau îmbibate cu oxigen într-o concentraţie mai mare.

Pe acelaşi subiect

-El era tubulator. S-a dus acolo să scoată un tronson de ţeavă. Au luat foc hainele de pe el.

Bărbatul a rămas captiv în sala motoarelor, cuprinsă în totalitate de flăcări. Lângă el, o altă femeie încerca să se salveze. 

-A surprins doi muncitori acolo. Din păcate, unul cu aproape 90 la sută din corp arsuri de gradul doi şi trei. Iar cea de-a doua persoană, cu atac de panică şi dureri toracice.

-Este în stare gravă, e ars.

Medicii Spitalului Judeţean din Galaţi se chinuie acum să-l ţină pe bărbat în viaţă. Pentru că nu a fost stabilizat, el nu poate fi transferat la Spitalul de Arşi.

-Ulterior a mers în sala de operaţii, deoarece părea că are şi o probleemă abdominală. Tot acolo se vor face şi prelucrarea arsurilor. Pronosticul esre rezervat având în vedere gravitatea leziunilor pe care le are. 

Pompierii au reuşit, cu ajutorul a trei autospeciale, să stingă focul înainte de a se extinde la întreaga navă. Compania Navrom a început o anchetă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a ars în Şantierul Naval de la Galaţi a dat foc atelierului când şi-a aprins o ţigară