Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani, care suferă de o boală cumplită, a fost abandonat de mamă

Un copil de 12 ani din Gorj, care se luptă de când se ştie cu o boală cumplită, a mai primit o lovitură crudă. Mama l-a părăsit fără să stea pe gânduri

Vezi și

Un copil de 12 ani din Gorj, care se luptă de când se ştie cu o boală cumplită, a mai primit o lovitură crudă. Mama l-a părăsit fără să stea pe gânduri

A plecat în lume cu un alt bărbat. Şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, a luat cu ea şi cardul pe care intrau banii daţi de stat copilului. Până azi, femeia n-a mai dat niciun semn. Nici ca să îl ajute financiar, nici măcar pentru a afla ce face băiatul ei. Un suflet chinuit, hrănit la pat, care nu se poate mişca fără ajutor şi nici nu poate spune ce are pe suflet.

Un părinte îşi hrăneşte fiul ţintuit la pat. Îi sărută mâinile şi chipul. Îi priveşte ochii cu căldură. Tatăl lui Alex îi dă totul. Vorbele îi sunt calde. Mângâierile, constante. Zilnic încearcă să-i umple fiului jumătatea goală de suflet. Locul ce ar fi trebuit ocupat de mamă.

Alex are tetrapareză. O boală care îi confiscă, practic, viaţa. Anii copilăriei îi trec precum o umbră. Şi fără mamă lângă el. Femeia i-a lăsat şi a plecat cu un alt bărbat. Tot greul îl duc acum tatăl şi unchiul lui.

Cineva trebuie să stea permanent cu Alex. Şi ca să fie aşa, ar trebui ca tatăl sau unchiul lui să renunţe la serviciu. Le e imposibil pentru că şi aşa, banii sunt prea puţini. Mama lui Alex i-a lăsat fără nimic. I-a luat şi cardul. Cardul cu banii pe care îi primea copilul. I-a luat. Şi n-o interesează dacă are o pâine.

De două săptămâni, tatăl lui Alexandru caută un ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 12 ani, care suferă de o boală cumplită, a fost abandonat de mamă