Antena Meniu Search
x

Un baiat de 15 ani si-a ucis tatal

Caz infiorator intr-un sat din Suceava! Satul de scandalurile fara sfarsit in familie, un baiat de 15 ani si-a ucis tatal. Totul, dupa ce barbatul si-a batut sotia pana a bagat-o in spital

Vezi și

De cateva luni, barbatul de 40 de ani parca devenise alt om. Tata a trei copii, cazuse nu doar in patima bauturii, ci si in cea a jocurilor de noroc. De curand, gelozia ii intunecase lumea. Credea ca sotia il insala, asa ca o batea.

Aseara a facut acelasi lucru. Si-a revarsat furia si pe ea si pe unul dintre copii. "Venea acasa, batea baiatul asta. Asa baiat ca asta, numai zece are la scoala. Nu le dadea niciun leu. Azi-noapte cica a venit beat. A luat-o la bataie pe ma-sa. E in coma, acolo, in spital", a spus bunica.

Ingrozit de strigatele mamei lui, fiul cel mare, de 15 ani, a sunat la 112. Era trecut de ora unu, cand o ambulanta a dus-o pe femeie la spital. "Traumatism cranio-cerebral, cu un traumatism toracic, lombar. Echimoza faciala si o plaga la antebratul drept", a declarat medicul de la spitalul din Radauti.

Intre timp, tatal a plecat de acasa. Dar cand a revenit, a continuat scandalul cu adolescentul. Barbatul l-a dus in sura, sa-i arate locul unde credea ca sotia lui il insala. Baiatul n-a mai suportat, a inceput sa-si loveasca tatal. Si nu s-a mai oprit. "La asa ceva nu m-am asteptat. La moartea mea m-am gandit, ca mai am probleme cu inima, dar la asa nenorocire nu", a spus sora barbatului.

Era trecut de sase dimineata cand adolescentul a sunat, din nou, la 112. De data asta, a anuntat ca si-a gasit tatal desfigurat, in sura. Cand au ajuns politistii, minorul a recunoscut, insa, ce a facut. Acum e retinut. Va fi supus unei expertize care va stabili daca a avut sau nu discernamant cand a comis crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un baiat de 15 ani si-a ucis tatal