Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost bătut şi târât cu maşina 500 de metri

Un bărbat de 27 de ani din comuna Şiria, judeţul Arad, a trecut prin clipe de teroare, după ce a fost bătut cu bestialitate, iar apoi legat şi târât de o maşină aproape o jumătate de kilometru.

Vezi și

Acum e în comă, internat în spital. Medicii s-au îngrozit când l-au văzut. Tânărul a fost găsit de un sătean într-un şanţ, cu răni extrem de grave la coloană şi partea dorsală, dar şi la încheieturi.

Poliţiştii au înregistrat incidentul, deocamdată, drept un incident rutier cu autor necunoscut. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad se ocupă de caz, dar încă nu se poate vorbi despre un cerc de suspecţi.

Există informaţii că tânărul ar fi primit, într-adevăr, ameninţări de la nişte indivizi. Nu se ştie, însă, dacă sunt aceiaşi care l-au torturat pe bărbat şi dacă e vorba de o răzbunare cruntă.

Cert este că sâmbătă seara, bărbatul a fost legat de mâini de o maşină şi târât pe asfalt aproximativ 500 de metri! Apoi a fost abandonat, într-un şanţ, când unul dintre sătenii comunei a dat peste el. Doar aşa îşi explică medicii care l-au luat în îngrijire pe tânăr rănile înfiorătoare.

Practic, bărbatul nu mai are şezut. El a fost operat, dar doctorii nu ştiu dacă-l vor salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a fost bătut şi târât cu maşina 500 de metri