Antena Meniu Search
x

Un barbat a fost spulberat de o masina pe autostrada Bucuresti - Pitesti

Experienta traumatizanta pentru un sofer, pe autostrada Bucuresti - Pitesti. A lovit in plin un om care s-ar fi aruncat voit in fata masinii

Vezi și

In stare de soc, tanarul reuseste sa-si identifice colegul de munca si, totodata, fostul cumnat. Dupa impactul violent, trupul barbatului a fost aruncat la marginea soselei. Desi un elicopter Smurd a fost trimis la fata locului, medicii n-au avut ce sa faca pentru barbatul de 38 de ani. "Eram pe banda a doua si l-am claxonat, l-am vazut de departe. A vrut sa se intoarca", a marturisit soferul masinii.

La jumatatea primei benzi, insa, omul s-a intors brusc si ar fi sarit in calea masinii. "Totusi, a vrut sa traverseze. Am pus un pic de frana, am incercat sa-l evit. L-am agatat pe oglinda", mai adaugat soferul.

"Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul prezentei pietonului in zona Autostrazii si respectiv a traversarii acestuia prin loc nepermis si fara sa se asigure", a declarat Inspector-Principal Cristian Micu, Politia Autostrazi.

Barbatul venise sa-si vada cei doi copii pe care ii are cu fosta sotie. La plecare, si-a luat un ramas bun special de la fiul cel mare. "Azi am lucrat, am fost la munca, nu stiu nimic, doar ca le-a spus la copii ca e ultima zi in care ii vede si atat", a dezvaluit comnatul victimei.

S-a urcat, apoi, intr-un microbuz din care a coborat dupa doar zece kilometri, in locul in care a avut loc accidentul. Cunoscutii barbatului spun ca acesta era nefericit din cauza divortului si obisnuia sa bea. Politistii nu exclud varianta ca el sa fi vrut sa-si ia viata, dar continua cercetarile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un barbat a fost spulberat de o masina pe autostrada Bucuresti - Pitesti