Antena Meniu Search
x

Vecinul unei femei a mâncat o bătaie soră cu moartea protejând-o pe bătrână de hoțul care îi intrase noaptea, în casă

Viața unei bătrâne din Suceava a fost protejată, cu riscul pierderii propriei vieți, de către un vecin. Bărbatul a observat când, în miez de noapte, o persoană s-a furișat în casa bătrânei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.11.2020, 17:52

O bătrână a fost protejată de vecinul ei cu orice preț, însă a fost bătut rău de tâlhar - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Vecinul s-a aruncat, curajos, asupra hoțului, dar a fost repede doborât
  • Tânărul tâlhar a crezut că bătrâna, fiind singură și neajutorată, este pradă ușoară

Decis să nu stea doar să privească, bărbatul a năvălit peste hoț, în casa femeii, însă, după o scurtă lupta, a fost pus la pământ și bătut rău de tâlhar.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, tânărul a pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința bătrânei sucevence și, prin exercitarea de acte de violență, a scotocit locuința în căutare de bunuri și valori. În acel moment, tânărul a fost surprins de un vecin al bătrânei. Atunci, tânărul l-a lovit pe bărbat cu pumnul în zona gâtului, iar după ce bărbatul a căzut, recidivistul a continuat să-i aplice lovituri cu picioarele în zona lombară, după care a fugit, scrie newsbucovina.ro.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, de etnie romă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vecinul unei femei a mâncat o bătaie soră cu moartea protejând-o pe bătrână de hoțul care îi intrase noaptea, în casă