Antena Meniu Search
x

Un bărbat care abia a ieşit din închisoare i-a pus pe jar pe poliţiştii şi jandarmii din Iaşi

Un tânăr care abia a ieşit din închisoare a transformat într-o scenă Palatul Culturii din Iaşi. S-a urcat pe o schelă de lângă clădire şi a început să strige cât l-au ţinut plămânii.

Vezi și

Ameninţa că se va arunca în gol pentru că nu are un loc de muncă. Mai mulţi poliţişti au înconjurat zona, dar n-a fost chip să-l convingă să coboare. A făcut-o însă. gerul!

Dar ieri le-au aflat toţi care au trecut pe lângă palatul culturii din oraş. De la 20 de metri înălţime bărbatul acuza autorităţile locale că nu-l ajută să-şi găsească un loc de muncă.

De trei zile a ieşit din inchisoare, după ce a ispăşit o pedeapsă de 11 ani pentru furt, şi nu a mai avut răbdare să aştepte răspunsul angajaţilor din primărie.

Nici poliţiştii, nici gerul nu l-au convins pe bărbat să coboare de pe schelă.

Ca să suporte mai uşor temperatura a început să facă exerciţii. Nici măcar ceaiul fierbinte pe care i l-au oferit negociatorii nu l-a convins să coboare. Dar după două ore şi jumătate a făcut-o frigul.

Îngheţat, bărbatul le-a cerut pompierilor să-l ajute să coboare.După ce l-au adus cu picioarele pe pământ pompierii l-au dat pe mâinile poliţiştilor.

Bărbatul a fost dus la secţie şi riscă să fie amendat pentru protestul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat care abia a ieşit din închisoare i-a pus pe jar pe poliţiştii şi jandarmii din Iaşi