Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Iaşi şi-a ucis mama chiar de ziua ei. Apoi a sunat la un post TV să-şi anunţe fapta

Un bărbat din Iaşi şi-a ucis mama chiar în ziua în care femeia împlinea 72 de ani. După faptă, acesta a sunat la un post TV să-şi anunţe crima.

de Monica Palade

la 01.04.2021, 18:09

Vezi și

Producătoarea a fost cea care a sunat la 112, iar echipajele de poliţie au mers la adresa indicată, unde au constatat că bărbatul spusese adevărul.

Crima a avut loc în cartierul Frumoasa din municipiul Iaşi. Criminalul, care era unicul fiu al femeii, a făcut în repetate rânduri tratamente de specialitate, având multe internări la Socola. Bărbatul s-a îmbonăvit psihic în urmă cu 10 ani după ce soţia a divorţat de el.

Şi-a ucis mama de ziua ei

„S-a găsit victima decedată, mama, Elena, cu plagă în regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, de la Spitalul Sf Spiridon Iași.

Drama este cu atât mai mare pentru că fiul şi-a ucis mama chiar de ziua ei. O aniversare în sânge care nu va putea fi uitată prea curând de locuitorii din cartier. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Iaşi şi-a ucis mama chiar de ziua ei. Apoi a sunat la un post TV să-şi anunţe fapta