Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis copilul şi l-a aruncat în pădure. Mama-criminală, arestată la un an de la crimă, în Anglia

O crimă petrecută în urmă cu un an pare să îşi fi găsit în sfârşit rezolvarea. O femeie a fost acuzată oficial că şi-a ucis bebeluşul, după ce micuţul a fost găsit într-o pădure din Hythe, Hampshire, pe 5 martie.

de Monica Palade

la 30.03.2021, 23:00

Şi-a ucis copilul şi l-a aruncat în pădure. Mama-criminală, arestată la un an de la crimă - Shutterstock

Silipa Keresi, 37 de ani, a fost arestată în această lună, dar eliberată pe cauţiune, în timp ce investigaţiile continuă. Poliţia a confirmat acum că este acuzată de crimă. A fost arestată a doua oară în weekendul care a trecut.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Hampshire a declarat: „Detectivii au arestat-o din nou, la sfârșit de săptămână, și, în urma sfaturilor Procuraturii, au acuzat-o acum de crimă.”

Copil găsit în pădure

Keresi va apărea la Curtea Magistratului din Southampton.

Copilul a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele. Micuţul era învelit într-un prosop, în apropiere de un club. Câinii poliţişti şi oamenii legii au cercetat împrejurările. 

Citeşte şi: O mamă şi-a torturat până la moarte fiul, un băieţel de opt ani, pentru că i-a spus tatălui vitreg că ea are un amant, în Rusia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şi-a ucis copilul şi l-a aruncat în pădure. Mama-criminală, arestată la un an de la crimă, în Anglia