Antena Meniu Search
x

Un barbat din Piatra Neamt s-a urcat pe un stalp de nocturna pentru a protesta impotriva justitiei

Nemultumit de justitia din Piatra Neamt, un barbat a vrut sa se faca cat mai bine auzit. Cu doua pancarte, inscriptionate cu lozinci, legate de el si cu o portavoce in mana, omul s-a urcat pe stalpul de nocturna a stadionului din oras

Vezi și

Acesta era nemultumit de solutiile pe care le-a primit in mai multe dosare penale, in care a fost cercetat de procurori: “Vreau sa se respecte legea, sa fie legea respectata pentru toata lumea, nu numai pentru clica politica”, a scandat.

Barbatul a reusit sa intre nevazut in perimetrul stadionului si sa urce pana la o inaltime de 12 metri. Nu i-a pasat ca nocturna este alimentata cu 700 de wati, care puteau oricand sa il ucida.

Principalele nemultumiri ale omului sunt legate de mai multe dosare in care a fost cercetat pentru evaziune fiscala. Decizia instantelor l-a adus in pragul disperarii.: “Viata mea imi este distrusa, afacerea si familia”.

Pompierii si oamenii legii au incercat sa-l convinga sa coboare, insa abia dupa trei ore, barbatul a fost convins sa renunte la protest. El a fost amendat si va fi cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din Piatra Neamt s-a urcat pe un stalp de nocturna pentru a protesta impotriva justitiei