Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inconştienţa unui tată la volanul maşinii: Transmite live pe Facebook, în timp ce în dreapta, copilul minor nu purta centura de siguranţă

Un bărbat din Mureş a făcut live pe un site de socializare în timp ce conducea cu copilul pe scaunul din dreapta. Băieţelul care apare în imagini nu pare să aibă mai mult de câţiva ani. Asta deşi legea interzice transportul copiilor mai mici de 12 ani pe scaunul din faţă. În plus, nu este protejat în niciun fel, nu are nici măcar centura de siguranţă pusă.

de Alin Stan

la 10.08.2021 , 17:58

Cu copilul pe scaunul din dreapta, fără centură, un mureșean face live pe Facebook

Imagini ce pun autorităţile mureșene în alertă. Un bărbat transmite live, pe Facebook, în timp ce conduce maşina cu un băiețel aşezat pe scaunul din dreapta sa, fără centură.

Filmarea durează mai mult de 10 minute, timp în care șoferul se filmează fie pe el, fie pe copilul din dreapta sa, fie drumul. Se amuză şi ascultă muzică.

Vezi și

Poliția Mureș anunță că a început verificări în acest caz. "În urma imaginilor video apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției Reghin efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și stabilirii situației de fapt", a anunțat IPJ Mureș.

Imaginile ar fi fost filmate în Reghin. Majoritatea comentariilor îl apreciază pe șofer: "Ne mândrim cu tine că ești legenda Reghinului, nu-i unu să te întreacă" sau "Ești legendar, unu ca tine la 1000 de ani se naște".

Alin Stan Like

Am dat scena, primul drum pe care îl alesesem în viață, pe televiziune. Mărturisesc că am visat să fiu în fața voastră, a celor care ne privesc și citesc încă din copilărie. Munca în televiziune m-a cucerit însă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Inconştienţa unui tată la volanul maşinii: Transmite live pe Facebook, în timp ce în dreapta, copilul minor nu purta centura de siguranţă