Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene incredibile surprinse în centrul Bucureştiului. Un bărbat simulează accidente în scaunul cu rotile

Un cerşetor care simula accidente în scaunul cu rotile a fost filmat în acţiune într-o intersecţie din Bucureşti! Bărbatul intra intenţionat în autoturisme şi apoi negocia minute în şir cu şoferii înşelaţi.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 20:09

Un cerşetor care simula accidente în scaunul cu rotile a fost filmat în acţiune într-o intersecţie din Bucureşti! Bărbatul intra intenţionat în autoturisme şi apoi negocia minute în şir cu şoferii înşelaţi. Reporterilor Observator, le-a mărturisit că face astfel sute de euro în fiecare zi.

La prima vedere poate părea un accident nefericit. Dar, la o privire mai atentă, se vede clar intenţia bărbatului aflat  în cărucior. 

Aşa-zisa victimă se pune în mişcare când maşinile opresc la semafor. Singur loveşte cu marginea căruciorului autoturismul şi se aruncă pe asfalt.

Vezi și

Speriat, şoferul coboară, crezând că a provocat un accident. Însă imaginile filmate de camera de bord a unui martor l-au dat de gol pe individul care nu doar că a simulat impactul, dar ar simula şi infirmitatea, spun martorii. 

De dimineaţă, reporterii Observator l-au găsit pe individ în aceeaşi intersecţie. Acolo unde mărturiseşte că face bani grei. 

"Ajung acasă, cu 200, 300 de euro, dar stau câte o lună aici", spune bărbatul.

Vanzătorii si angajatii spun ca merge pe picioare si are sume de bani pe care le joaca la jocurile de noroc.

Tot cartierul îl cunoaşte. Chiar şi poliţiştii l-au recunoscut în filmuleţul care a ajuns pe internet. Pe propriile picioare, bărbatul a oferit explicaţii. Apoi a fost eliberat. 

Poliţiştii vă sfătuiesc să sunaţi la 112 în cazul oricărui accident cu victimă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Scene incredibile surprinse în centrul Bucureştiului. Un bărbat simulează accidente în scaunul cu rotile