Antena Meniu Search
x

Video Un bihorean a rămas fără maşină, după ce a aruncat gunoiul pe marginea drumului. Amenzi de 70.000 de lei pentru cetăţenii iresponsabili

Autorităţile din Bihor au pus gând rău cetăţenilor iresponsabili care aruncă gunoiul la marginea şoşelei. Astfel, ajutaţi de câteva camere de supraveghere, aceştia au reuşit să prindă mai mulţi făptaşi şi să le aplice diferite sancţiuni pentru acţiunile lor. Unui cetăţean i-a fost reţinut autoturismul cu totul, pentru că doamna cu care se afla în maşină a aruncat deşeurile pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 11:56

Vezi și

Un echipaj al poliţiei din localitatea Sânmartin i-a surprins pe cei doi în flagrant, în timp ce abandonau gunoiul în zone interzise. Ei au anunţat mai departe Garda de Mediu, care ulterior a aplicat legea şi i-a amendat pe cei doi, ba chiar a dispus şi reţinerea autotursimului în care se aflau. 

A rămas fără maşină pentru că a aruncat gunoiul în loc interzis

Potrivit Consiliului Judeţean Bihor, în luna mai au fost surprinse, cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere, patru persoane care au aruncat deșeuri la marginea drumurilor județene din Bihor.  Acestea au fost identificate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționate de Garda de Mediu – Comisariatul Județean Bihor cu amenzi în valoare totală de 70.000 lei. 

Instituţia reaminteşte, de asemenea, cetăţenilor că "Consiliul Județean Bihor acționează, împreună cu instituțiile partenere, în mai multe direcții" precum: 

  • stabilirea unor standarde de curățenie, penalități explicite și responsabilități clare pentru cei implicați,
  • operaționalizarea sistemului de colectare a deșeurilor
  • accesarea fondurilor europene pentru salubritate și mediu
  • înființarea unor platforme de colectare separată a deșeurilor în orașele din județ
  • gestionarea câinilor fără stăpân
  • curățenia în zonele turistice
  • proiecte pentru conservarea mediului
  • acțiuni de educare și voluntariat. În acest scop, au fost încheiate parteneriate și cu alte instituții și autorități locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bihorean a rămas fără maşină, după ce a aruncat gunoiul pe marginea drumului. Amenzi de 70.000 de lei pentru cetăţenii iresponsabili