Antena Meniu Search
x

Un călugăr de la Mănăstirea Breaza e de negăsit. A plecat joi din lăcaşul de cult, în haine de mirean

Mobilizare de forţe pentru a găsi un călugăr din Braşov, dat dispărut de reprezentanţii lăcaşului de cult. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a plecat joi de la Mănăstirea Breaza din comuna Lisa, iar de atunci parcă l-a înghiţit pământul. Numele de mirean al călugărului este Victor Fronea.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 16:18

Un călugăr de la Mănăstirea Breaza e de negăsit
Un călugăr de la Mănăstirea Breaza e de negăsit

Un călugăr de la o mănăstire din judeţul Braşov a fost dat dispărut de către reprezentanţii lăcaşului de cult, iar poliţiştii au făcut publice semnalmentele acestuia, solicitând sprijinul celor care îl văd. Starețul așezământului religios, Ambrozie Duță, face apel la locuitorii Țării Făgărașului să i se alăture la căutări.

Călugărul dispărut se numeşte Victor Fronea. Cum poate fi identificat

Monahul a plecat joi de la Mănăstirea Breaza, din comuna Lisa, judeţul Braşov, fără a mai reveni, iar vineri semnalmentele sale au fost făcute publice. Numele de mirean al călugărului este Victor Fronea. El are 49 de ani. 

"La momentul plecării, persoana căutată purta pe cap o căciulă de culoare neagră, era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, purta pantaloni de culoare gri şi pantofi de culoare neagră.  Bărbatul are o înălţime de aproximativ 1,73 m, 70 de kg., constituţie robustă, cu o afecţiune la ochiul drept. Are tenul deschis şi poartă barbă", transmite, vineri, Poliţia Judeţeană Braşov

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la bărbatul căutat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul pentru apeluri de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un călugăr de la Mănăstirea Breaza e de negăsit. A plecat joi din lăcaşul de cult, în haine de mirean