Antena Meniu Search
x

Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină, la Galați. Ce a urmat după ce șoferul a fugit de la locul accidentului

Un copil de 13 ani, pe bicicletă, a fost lovit de mașină, pe o stradă din Galați. Imediat după accident șoferul a fugit, însă s-a prezentat la sediul poliţiei după aproximativ două ore.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.05.2021, 15:38

Copil aflat pe bicicletă, lovit de o maşină
Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină, la Galați - Profimedia Images

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 18.40, pe o alee paralelă cu Bulevardul George Coșbuc.

La fața locului, polițiștii Biroului Rutier au constatat că în accident au fost implicate un autoturism și o bicicletă, care circulau din sensuri opuse, minorul, de 13 ani, aflat pe bicicletă, suferind mai multe leziuni și fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru investigații medicale.

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Conducătorul auto, un bărbat, de 53 de ani, a părăsit locul accidentului, prezentându-se la sediul poliției după aproximativ două ore. 

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări, în cauză, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină, la Galați. Ce a urmat după ce șoferul a fugit de la locul accidentului