Antena Meniu Search
x

Un copil din Drobeta Turnu Severin a ars de viu în lipsa părinților

Un bebeluş din Drobeta Turnu Severin a ars de viu după ce a fost lăsat doar cu surioara lui, de nici doi ani, acasă.Părinţii i-au încuiat în garsonieră. Când s-au întors, locuinţa ardea. Doar fetiţa a mai scăpat vie dar are arsuri pe faţă şi a fost trimisă la Spitalul de Arşi din Capitală.

Vezi și

 Un bebeluş din Drobeta Turnu Severin a ars de viu după ce a fost lăsat doar cu surioara lui, de nici doi ani, acasă. Părinţii i-au încuiat în garsonieră. Când s-au întors, locuinţa ardea. Doar fetiţa a mai scăpat vie dar are arsuri pe faţă şi a fost trimisă la Spitalul de Arşi din capitală.

Autoritățile încearcă să afle cum a fost posibil ca doi copii de 10 luni şi un an şi 10 luni să fie lăsaţi singuri în casă. Cei mici locuiau cu părinţii lor într-un bloc social fără acoperiş unde apa se scurge pe pereţi. Aceasta a fost şi cauza incendiului, spun pompierii. Apa infiltrată a provocat un scurcircuit. De altfel, este a treia oară când în bloc izbucneşte un incendiu. În 2011, o fată a murit iar un an mai târziu, 70 de persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost evacuate. Potrivit unor surse, blocul nu are autorizaţie ISU. Primăria spune că nu are bani să repare blocul şi că, de fapt, este treaba asociaţiei de locatari să se ocupe de asta. Dar oamenii sunt toţi săraci lipiţi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Drobeta Turnu Severin a ars de viu în lipsa părinților