Antena Meniu Search
x

Un copil din Sibiu a fost lovit de un taxi

Un copil de 11 ani a fost lovit de un taxi în Sibiu. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei firme din zonă. Băiatul era cu doi prieteni, pe un trotuar, şi se duceau cu toţii spre casă când mai mulţi câini s-au repezit asupra lor

Vezi și

Un copil de 11 ani a fost lovit de un taxi în Sibiu. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei firme din zonă. Băiatul era cu doi prieteni, pe un trotuar, şi se duceau cu toţii spre casă când mai mulţi câini s-au repezit asupra lor. S-au speriat şi doi dintre ei au ajuns în marginea drumului. Băiatul de 11 ani a ţâşnit direct pe şosea, în faţa taxiului care circula regulamentar.

Din fericire, puştiul a scăpat uşor. Rănile lui nu sunt grave, deşi, în impact, a fost rostogolit pe şosea. În imagini se vede cum se ridică, bulversat, şi se duce la prietenii lui. Taximetristul opreşte şi el, iar câţiva trecători deja erau cu mâinile pe telefon sunând la 112. Poliţia şi o ambulanţă au sosit în zonă. Deşi a fost rănit uşor, cum spuneam, copilul a fost dus la spital. Cei trei prieteni se duceau spre casă, dar s-au speriat din cauza câinilor care au început să latre la ei. Acum rămâne de văzut de ce erau dezlegate animalele. Câinii au ieşit din curtea unei fabrici, o fostă balastieră, acolo unde sunt mai multe spaţii închiriate. Cel mai probabil, urmează să fie deschisă o anchetă care să stabilească dacă e cineva vinovat sau nu de cele întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Sibiu a fost lovit de un taxi