Antena Meniu Search
x

Un cunoscut om de afaceri din Vrancea a murit după ce a fost înțepat de albine

Un cunoscut om de afaceri din Vrancea, în vârstă de 60 de ani, a murit duminică după ce a fost înţepat de albine.

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 20:23

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta

Potrivit IPJ Vrancea, duminică, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apelul 112 că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, după ce manevrelor de resuscitare au eşuat, a constatat decesul persoanei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Bărbatul ucis de albine este un cunoscut om de afaceri din Vrancea, care desfăşura activităţi în domeniul morăritului şi panificaţiei, fiind patronul unui lanț de brutării și cofetării din județ, potrivit Monitorul de Vrancea. El se afla la Chiojeni de unde avea de gând să cumpere, se pare, mai mulţi stupi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un cunoscut om de afaceri din Vrancea a murit după ce a fost înțepat de albine