Antena Meniu Search
x

"Un cutremur va şterge Bucureştiul de pe hartă!" Iată cine a prezis dezastrul

Părintele Arsenie Boca a prezis că Bucureștiul la fi șters de pe harta României în urma unui cutremur teribil

Deşi este de multă lume care îl contestă, profeţiile sale s-au îndeplinit într-o oarecare măsură! Cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea au fost prevăzute de către Arsenie Boca. El le-a definit precum “cele două ouări”, pentru că atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii ’40. Părintele Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

Pe lângă dezastrul care va veni, acesta a prezis și sfârșitul comunismului și începutul unei ere mult mai aspre, în care ororile vor fi și mai mari.

Arsenie Boca s-a născut în anul 1910, în Hunedoara şi a fost părinte, teolog şi artist plastic. De asemenea, fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalității sale veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Brașov, dus la Canal, închis la Jilava, București, Timișoara și la Oradea. A murit în 1989, în Sinaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Un cutremur va şterge Bucureştiul de pe hartă!" Iată cine a prezis dezastrul