Antena Meniu Search
x

Un designer român a creat poşeta cu încărcător şi lanternă

Până acum poşetele au fost doar frumoase. Acum sunt şi inteligente, pentru că sunt capabile să încarce telefonul mobil, tableta sau chiar aparatul foto

Vezi și

Până acum poşetele au fost doar frumoase. Acum sunt şi inteligente, pentru că sunt capabile să încarce telefonul mobil, tableta sau chiar aparatul foto

Ideea îi aparţine unui designer român, care - femeie fiind - ştie prea bine că nimic nu poate fi mai neplăcut decât să rămâi fără baterie la telefon atunci când îţi este lumea mai dragă. Acumulatorul se află pe partea din spatele poşetei şi este învelit în piele.

Pentru a avea bateria plină întotdeauna, seara când ajungem acasă trebuie să o punem şi pe ea la încărcat. Astfel cuplăm mufa acesta cu încărcătorul şi îl conectăm la o priză.

E drept o poşetă băgată în priză este o imagine care pare uşor bizară, dar gândiţi-vă că acelaşi acumulator care acum stă conectat la electricitate vă poate încărca mobilul, tableta şi aparatul foto într-o singură zi. Aceeaşi poşetă mai vine la pachet şi cu o lanternă încorporată.

Lumina internă este prinsă printr-o şuviţă de piele de lateralul poşetei pe interior pentru a fi în permanenţă la îndemână şi printr-o simplă acţionare a unui buton metalic lumina se aprinde şi astfel noi putem să o mutăm în zona care ne interesează.

Printre primele norocoase care se bucură de o poşetă office cu acumulator şi lumină este Olivia, o corporatistă care petrece la birou aproximativ 10 ore pe zi.

Oricât de utilă este o astfel de poşetă nu uitaţi că este important ca ea să fie în fiecare seară conectată la priză pentru a avea mereu acumulatorul încărcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un designer român a creat poşeta cu încărcător şi lanternă