Antena Meniu Search
x

Un elev din Tulcea a fost injunghiat chiar pe terenul de sport

Injunghiat pe terenul de sport al liceului. Un elev din Tulcea a fost la un pas de moarte. Mai multi tineri jucau fotbal, iar unul dintre ei a aruncat mingea inspre elev. A fost un schimb de replici, apoi elevul a fost batut si injunghiat de unul dintre ei.

Vezi și

Pe targa, plin de sange, cu o rana de cutit in spate, baiatul de 19 ani a ajuns de urgenta la spitalul din Tulcea. Totul a inceput pe terenul de sport, unde cativa indivizi au incins o partida de fotbal.

S-au enervat, se pare fara motiv, pe Alexandru. Dupa un schimb de replici au trecut la fapte.

Atunci, unul dintre fotbalisti ar fi scos cutitul. Dupa ce l-a intepat pe elev, au fugit toti. Prietenul care le arata anchetatorilor ce s-a intamplat este si cel care a chemat ambulanta si politia.

Politistii au deja un cerc restrans de suspecti. Au vazut intreaga scena violenta pe camerele de supraveghere. Acum, il cauta pe cutitarul de la scoala. Pana atunci, s-a gasit un vinovat partial.

“Cel care a dat dovada de neglijenta ar fi paznicul, care a permis grupului sa intre pe teren”, spune Irin Bocanel, professor la Liceul Metalurgic Tulcea..

Paznicul risca sa-si piarda locul de munca. Cand va fi prins, cutitarul isi va pierde libertatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un elev din Tulcea a fost injunghiat chiar pe terenul de sport