Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fost fotbalist din Liga 1 trimitea fotografii cu el gol unei copile de 13 ani. Eleva se antrena la clubul lui de fotbal

Un fost fotbalist, aplaudat pe vremea când juca la cluburi mari din Liga I, este acum arătat cu degetul. Bărbatul este acuzat că-i trimitea poze cu el gol unei copile de 13 ani. Familia a făcut publice conversaţii indecente şi poze, dar poliţiştii spun că nu-l pot acuza pe bărbat de corupere de minori. L-au acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.10.2020 , 20:33

  • Poliţia a demarat anchetă abia după apariţia în spaţiul public a fotografiilor
  • Fapta pentru care este cercetat este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă

Fostul fotbalist a fost prins în ofsaid de diriginta fetei, dintr-o întâmplare. În timpul orei, a văzut-o pe elevă vorbind pe telefon şi i l-a confiscat. Atunci ar fi observat că bărbatul îi trimite mesaje. Erau pline de aluzii sexuale şi însoţite de poze în care bărbatul apare gol sau îşi arată organele sexuale, spun rudele fetei. 

Unchiul fetei: Să trimiţi aşa ceva, om la 51 de ani, eu cred că-i bolnav.

Fostul jucător are un club de fotbal, iar eleva mergea acolo să se antreneze. Fata ar fi început să primească mesaje la începutul anului şcolar. Bărbatul este în acelaşi timp şi profesor de sport la o şcoală din Maramureş. Inspectoratul Şcolar tocmai primise o cerere de la el pentru a preda şi la o altă şcoală, cea în care învăţa fata.

Vezi și

Anca Costin-Hendea, inspector școlar general ISJ Maramureş: Consiliul de Administraţie urma să aibă loc, motiv pentru care, ei s-au întâlnit deîndată, a hotărât că nici vorbă nu-i vor da acele ore acestui cadru didactic.

Sesizaţi de ISJ, poliţiştii şi Parchetul au început o anchetă. Deşi au avut acces la telefonul fetei, aceştia au ajuns la o concluzie incredibilă. Ieri, dovezile nu erau suficiente. 

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: În urma demersurilor efectuate împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş s-a stabilit faptul că acestea nu întrunesc elementele constitutive ale vreunei infracţiuni ori contravenţii.

Azi, după ce în presă au apărut mai multe poze, aceleaşi instituţii au demarat totuşi o anchetă. Dar nu pentru acuzaţii de corupere sexuală a unui minor, ci pentru că a distribuit imagini ce prezintă o activitate sexuală.

Romeo Tămășan, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Ca urmare a datelor suplimentare, respectiv a fotografiilor postate în spaţiul public online, organele de poliţie judiciară s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul şi-a dat demisia din învăţământ. Echipa Observator a încercat toată ziua să ia legătura cu el pentru a răspunde la acuzaţiile care i se aduc, dar nu a răspuns.

Fapta pentru care este cercetat este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Fost fotbalist din Liga 1 trimitea fotografii cu el gol unei copile de 13 ani. Eleva se antrena la clubul lui de fotbal