Antena Meniu Search
x

Un fost senator de Tulcea, printre clienţii medicilor silicoanelor de la Spitalul de Arşi

Printre silicoanele decontate din banii statului s-a ivit şi un nas de senator.

Vezi și

 Printre silicoanele decontate din banii statului s-a ivit şi un nas de senator. Medicii silicoanelor de la Spitalul de Arşi au îmbunătăţit aspectul mai multor bărbaţi.

Cei mai mulţi îşi făceau rinoplastii, adică operaţii estetice la nas, trecute în acte ca deviaţii de sept. Printre cei care s-au ales cu un nas nou se numără şi un fost senator PNL de Tulcea, Daniel Iluşcă. Fostul parlamentar, în prezent preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turism din Delta Dunării a plătit pentru operaţie, direct în contul medicului Cristina Isac, 1400 de euro.

Medicul Cristina Isac nu a răspuns la întrebare. Procurorii spun că în locuinţa acestui medic s-a găsit cea mai mare sumă de bani, 170.000 de euro. Restul banilor erau în conturi. 700.000 de euro ar fi economiile făcute de medicul Cristina Isac.

Echivalentul a 1400 de euro au fost viraţi chiar de un fost senator PNL, în legislatura 2004-2008, Daniel Iluşcă. El s-a operat la nas anul trecut, în octombrie. Pentru a stabili detaliile intervenţiei bărbatul a fost sunat chiar de medic, care dorea să-l opereze cât mai repede.

Tot medicul stabileşte şi cum va primi şpaga. În această situaţie, direct în cont. Aşa cum spunea şi în discuţiile cu medicul, pentru fostul senator banii nu erau o problemă.

Chiar dacă Iluşcă nu s-a remarcat prea mult în cei patru ani petrecuţi în Parlament şi a avut doar opt luări de cuvânt a făcut în schimb treabă mai bună, în afaceri.

Fostul senator deţine un hotel în Delta Dunării, în care a investit, în 12 ani prin fonduri europene trei milioane de euro şi care-i aduce anual un profit de 200.000 de euro. Fostul senator recunoaşte că s-a operat la nas. Şi că a plătit pentru intervenţie, echivalentul a 1400 de euro. El spune că nu a făcut însă decât o septoplastie, adică şi-a remediat deviaţia de sept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un fost senator de Tulcea, printre clienţii medicilor silicoanelor de la Spitalul de Arşi