Antena Meniu Search
x

Un grup de tâlhari care ataca pensionari, prins de Poliţie

Un grup de tâlhari care ataca pensionari a fost prins de poliţişti. Bărbaţii ameninţau şi loveau vârstnicii pentru pensie.

Vezi și

Un grup de tâlhari care ataca pensionari a fost prins de poliţişti. Bărbaţii ameninţau şi loveau vârstnicii pentru pensie. Intrau peste ei în casă şi erau în stare de orice ca să pună mâna pe economiile lor.

Un bărbat de 82 de ani a fost ucis pentru cele câteva sute de lei. În urmă cu puţin timp tâlharii au fost arestaţi. Opt tineri au ales o cale periculoasă de a face rost de bani. Ţinta lor erau bătrânii.

Alegeau persoane vârstnice şi bolnave ştiind că le e greu să se apere. La început s-au redus la a fura bani şi bunuri de valoare. Apoi, lucrurile s-au înrăutăţit. Au pus ochii pe banii unui bătrân de 82 de ani. După primul atac victima a făcut plângere la poliţie. La doar câteva zile, indivizii au revenit.

Seara, au intrat din nou în casa bătrânului. El era singurul sprijin al soţiei şi fiicei sale. Aceiaşi tineri au acţionat şi în nordul Capitalei. Au intrat în casa altor bătrâni. Nu au ştiut însă că dincolo de uşă era şi fiul victimelor.

Iar infracţiunile au curs. Au depăşit graniţele Capitalei. Alte victime, acelaşi mod de operare. Şi mereu atenţi să nu lase urme. Cei opt indivizi au fost arestaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un grup de tâlhari care ataca pensionari, prins de Poliţie