Antena Meniu Search
x

Echipa Observator i-a schimbat viaţa unui om al străzii!

O şansă. Asta îşi doresc cei mai mulţi dintre oamenii care au ajuns să trăiască pe stradă. Nu vor să stea cu mâna întinsă, ci îşi doresc să muncească, să trăiască normal.

Vezi și

După ce Observatorul a prezentat povestea lui Dumitru, tânărul care a ajuns să trăiască într-o maşină, cineva i-a venit în ajutor.

De ieri, Dumitru e muncitor cu acte în regulă. De pe stradă, acum mătură străzile.

Are 34 de ani, dar încă mai crede în Moş Crăciun. Şi pentru că cea mai mare dorinţă a lui, să aibă un loc de muncă, deja s-a împlinit. După ce i-au văzut povestea la Observator, reprezentanţii unei firme de salubrizare i-au oferit o slujbă.

Adelică, aşa cum îl alintă vecinii, s-a pregătit din zori pentru prima zi de muncă.

O nimica toată, spune el, pe lângă chinul pe care l-a trăit zilnic în ultimii 23 de ani, de când familia l-a abandonat pe stradă. E muncitor cu acte în regulă. Iar cu banii câştigaţi vrea să-şi cumpere o rulotă, să nu mai sufere, vreodată, de frig.

Lui Dumitru cineva i-a schimbat viaţa întinzându-i o mână de ajutor. Alte mii de români aşteaptă încă să descopere că să faci bine e contagios, chiar şi la noi.

Tot acolo l-am găsit şi noi, în apropierea maşinii, cea care i-a fost casă în ultimii trei ani. Doar că de data aceasta cu zâmbetul pe buze şi pregătit de un nou început.

Reporterii Observator l-au găsit pe Dumitru, ducându-şi viaţa într-o maşină veche. Povestea lui o puteţi urmări aici! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Echipa Observator i-a schimbat viaţa unui om al străzii!