Antena Meniu Search
x

Un militar de doar 33 de ani s-a sinucis în post, la baza Mihail Kogălniceanu. Avea o poveste dramatică

O decepţie în dragoste l-a împins pe un militar de 33 de ani să se sinucidă în post, la baza Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa

O decepţie în dragoste l-a împins pe un militar de 33 de ani să se sinucidă în post, la baza Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

Soldatul a fost descoperit mort de către colegii lui, iar lângă trupul neînsufleţit a fost găsit şi pistolul mitralieră al militarului. Anchetatorii i-au descoperit în telefon mai multe mesaje de despărţire de la iubita lui.

Militarul în vârstă de 33 de ani era originar din judeţul Vrancea şi era detaşat de numai o luna la baza Mihail Kogălniceanu. Colegii acestuia le-au declarat anchetatorilor că de citea zile, soldatul era abătut, dar nu a vrut să le spună ce probleme avea.

În jurul orei 20.50, militarul a fost găsit mort. Potrivit unor surse, în telefonul militarului, anchetatorii au descoperit mai multe mesaje de despărţire de la iubita să.

Bărbatul lucra în armata din anul 2006 şi avea la activ două misiuni în Afganistan. Anchetă a fost preluată de Parchetul Militar, dar şi de Statul Major al Forţelor Aeriene Române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un militar de doar 33 de ani s-a sinucis în post, la baza Mihail Kogălniceanu. Avea o poveste dramatică