Antena Meniu Search
x

Un militar de la o unitate din Buzău a fost găsit fără suflare chiar în subsolul blocului. Şi-a pus capăt zilelor deşi avea o fetiţă de 5 ani acasă

Gest extrem al unui subofiţer MApN din Buzău. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, şi-a pus capăt zilelor, aseară, în subsolul blocului în care locuia.

Vezi și

Gest extrem al unui subofiţer MApN din Buzău. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, şi-a pus capăt zilelor, aseară, în subsolul blocului în care locuia, iar cel care a făcut descoperirea macabră a fost chiar socrul lui.

După lăsarea întunericului, bărbatul în vârstă de 40 ani a spus soţiei că merge până în subsolul blocului, în boxă. Însă au trecut minute bune până când rudele au observat că bărbatul... nu se mai întoarce, iar socrul său a coborât după el. A avut însă un mare şoc când şi-a găsit ginerele fără suflare. Nu îşi explică gestul său, chiar dacă militarul i-ar fi spus că ar avea probleme la serviciu.

Şi vecinii din bloc sunt şocaţi de tragedie. Îşi aduc aminte de el ca un om bun şi plin de viaţă. De câteva zile, însă, părea abătut.

"L-am vazut. Trecea pe alee si era cu capul jos si cu gluga lasată pe ochi. Era un om extraordinar, ajutor, ce nu-i zicea ceva si venea si pe mine venea si ma ajuta peste tot pe unde am avut nevoie, un om saritor, un om bun.", mărturisesc vecinii.

Trupul neînsufleţit al militarului a fost dus la Medicina Leaglă pentru necropsie. O anchetă trebuie să stabilească acum cauzele tragediei. Bărbatul era căsătorit şi avea o fetişă de 5 ani. Era subofiţer la Batalionul 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu", unitate din care făcea parte și Mădălin Stoica, militarul ucis în Afganistan în urmă cu două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un militar de la o unitate din Buzău a fost găsit fără suflare chiar în subsolul blocului. Şi-a pus capăt zilelor deşi avea o fetiţă de 5 ani acasă