Antena Meniu Search
x

Un militar si-a ucis unchiul si l-a ingropat in gradina casei

A recunoscut ca a ucis abia dupa un an. Un militar de 36 de ani dintr-o comuna din Cluj si-a omorat unchiul, de Paste, anul trecut, dupa o banala cearta in familie

Vezi și

Din aprilie anul trecut, acest barbat duce pe umeri povara unei crime. Abia ieri si-a recunoscut fapta, in fata politiei, unde s-a predat adus de propriul tata. Nimeni nu stie ce ar fi avut de impartit cu unchiul sau, fratele mamei si ce l-ar fi putut impinge sa comita o crima, in urma cu un an, chiar in ziua de Paste.

"Unchiul este cunoscut in mediul nostru ca o persoana care poseda un vast cazier. A fost o situatie conflictuala perpetua", a declarat Mara Jiman, avocat. Careia tanarul i-a pus capat cu pumnul. Apoi, a dormit linistit, timp de un, la doi pasi de locul unde si-a ingropat victima. A  ingrijit zilnic gradina ce i-a devenit mormant propriului unchi. Ca sa nu dea de banuit, le-a spus rudelor ca unchiul sau a plecat in strainatate.

O cearta apriga s-a incheiat cu o crima pe care doar iubita barbatului a banuit-o. Femeia l-ar fi amenintat, la fiecare cearta, ca-l da pe mana politiei. Asa ar fi ajuns barbatul ei sa-si recunoasca fapta.

Femeia se teme acum pentru viata ei si a copilului nenascut pe care-l poarta in pantec. Ar fi fost amenintata de rudele sotului, care spun ca din cauza ei ar fi ajuns barbatul la politie. Aseara, tanarul i-a condus pe politistii la locul crimei. Cu o zi inainte inainte de a recunoaste crima, barbatul de 36 de ani si-a dat demisia de la unitatea militara unde era angajat. Este cercetat acum pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un militar si-a ucis unchiul si l-a ingropat in gradina casei