Antena Meniu Search
x

Un șofer beat a rănit cinci oameni

Cinci oameni au trecut pe lângă moarte, din cauza unui şofer beat! Bărbatul a intrat cu bolidul într-o maşină plină cu tineri, pe un drum din Tulcea. I-a lovit frontal, apoi s-a răsturnat în şanţ

Vezi și

Cinci oameni au trecut pe lângă moarte, din cauza unui şofer beat! Bărbatul a intrat cu bolidul într-o maşină plină cu tineri, pe un drum din Tulcea. I-a lovit frontal, apoi s-a răsturnat în şanţ. 

Victimele lui au rămas încarcerate, cu răni grave. El a reuşit să iasă singur din maşină. Ameţit de băutură, le-a spus poliţiştilor că la volan se afla partenera lui.

Doi tineri răniţi sunt captivi în maşina lovită. Prin geamul spart, medicii le pun perfuzii. Iar pompierii încep descarcerarea. La doar 31 de ani, Alexandru putea să moară, din cauza unui şofer iresponsabil. Şi nu e singurul.

Şoferul vinovat se ruşinează la vederea camerelor. Nu s-a ruşinat să le spună poliţiştilor că de fapt la volan era femeia care-l însoţea. Dar martorii l-au văzut gonind cu viteză pe contrasens.

Pasagerul din dreapta a ajuns cu elicopterul la spital şi e în stare gravă. Şoferul vinovat a scăpat fără răni, dar nu va scăpa de pedeapsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un șofer beat a rănit cinci oameni