Antena Meniu Search
x

Un pacient de 72 de ani, bolnav de Alzheimer, a plecat dintr-un spital de lângă Sighişoara.

Încă un bunic a dispărut dintr-o clinică din România. De data aceasta, vorbim de un pacient cu Alzheimer. La 72 de ani şi insuficient supravegheat, pacientul a plecat dintr-un spital de lângă Sighişoara.

Vezi și

Încă un bunic a dispărut dintr-o clinică din România. De data aceasta, vorbim de un pacient cu Alzheimer. La 72 de ani şi insuficient supravegheat, pacientul a plecat dintr-un spital de lângă Sighişoara.

După o zi şi jumătate de căutări disperate, fiica lui l-a găsit într-o casă părăsită şi fără încălzire. Femeia este revoltată, după ce la poliţie i s-a spus că vor începe căutările abia după ce trec 24 de ore de la dispariţie.

Bătrânul se ţine cu greu pe propriile picioare, după o noapte rece, dormită între pereţii acesti clădiri părăsite. Este lovit la cap şi tremură de frig, iar medicii vor să-l ducă urgent la spital. Claudia lăcrimează de bucurie pentru prima oară în ultimele două zile, după ce a plâns continuu la gândul că tatăl ei este pierdut şi neajutorat. Bărbatul de 72 de ani, bolnav de Alzheimer, a dispărut vineri dimineaţă de la un Centru de îngrijire bătrâni, aflat în localitatea Laslea, judeţul Sibiu.

Deşi l-au căutat întreaga zi, angajaţii spitalului n-au mai reuşit să-i mai dea de urme. Vestea a venit ca un coşmar peste Claudia. Trecuseră doar două săptămâni de când şi-a vizitat tatăl. Au mâncat ce o prăjitură şi s-au simţit bine împreună. Părea liniştit.

Fiica bătrânului a căutat ajutor mai întâi la poliţie, dar i s-a spus să mai aştepte. Singurul sprijin l-a primit din partea rudelor şi a trecătorilor. Ultima oară fusese văzut în gara din Sighisoara. Familia bărbatului a cerut ajutor şi pe facebook. Au verificat fiecare gară şi apoi toate clădirile părăsite din oraş. A fost un miracol că bătrânul a supravieţuit o noapte în frig. Acum Claudia este revoltată pe autorităţile care i-a oferit prea puţin sprijin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un pacient de 72 de ani, bolnav de Alzheimer, a plecat dintr-un spital de lângă Sighişoara.