Antena Meniu Search
x

Un prim procuror din Arad a murit într-un grav accident rutier, în Slovenia

Sfârşit sinistru pentru un prim procuror din Arad şi familia sa. Mergeau în concendiu în străinătate când, pe o autostradă din Slovenia, un TIR cu cisternă s-a urcat pur şi simplu peste maşina lor.

Vezi și

Sfârşit sinistru pentru un prim procuror din Arad şi familia sa. Mergeau în concendiu în străinătate când, pe o autostradă din Slovenia, un TIR cu cisternă s-a urcat pur şi simplu peste maşina lor. 

Procurorul, soţia sa, fiul de 5 ani şi soacra au fost striviţi în autoturismul făcut armonică. Imaginile de la locul carnagiului sunt înfiorătoare. Şoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului. Înainte să plece în vacanţă, procurorul luase examenul de prim-procuror la Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Flavius Corneliu Chiş îşi ducea familia în vacanţă, în Italia. La ieşirea din Ljubliana, pe autostrada de coastă, între Logatec şi Unec, procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. În clipa următoare, şoferului unui tir cu cisternă a dat cu spatele şi s-a urcat pur şi simplu peste maşina mică.

Aflaţi într-un alt autoturism, un bărbat şi o femeie de 52 şi 51, care-i însoţeau în vacanţă, au fost la un pas să piară şi ei. În accident, maşina a fost izbită din spate. Din fericire, amândoi au scăpat cu răni uşoare.

Şoferul care a provocat carnagiul a fost văzut de martori fugind pe jos de la locul accidentului dar, în haosul creat, i-au pierdut urma. Poliţiştii fac apel la populaţie să-i ajute să-l găsească.

Victimele sale vor fi aduse în ţară, în sicrie. Culmea, aveau toate motivele de bucurie. Când avea să se întoarcă din concediu, Flavius Chiţ urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de e lângă Judecătoria Arad. Până acum, acesta a fost purtător de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un prim procuror din Arad a murit într-un grav accident rutier, în Slovenia