Antena Meniu Search
x

Un primar a amânat meciul ca să facă nuntă pe stadion! Primarul din Târgu Cărbuneşti şi-a măritat fiica

Primarul unei localităţi din Gorj a vrut să-şi mărite fata ca-n poveşti. Cum nu e niciun palat în Târgu Cărbuneşti, a ales să facă petrecerea în alt loc cu încărcătură istorică: stadionul echipei locale

Vezi și

Primarul unei localităţi din Gorj a vrut să-şi mărite fata ca-n poveşti. Cum nu e niciun palat în Târgu Cărbuneşti, a ales să facă petrecerea în alt loc cu încărcătură istorică: stadionul echipei locale

Pentru că fericitul eveniment se suprapunea cu un meci de fotbal, edilul a tras nişte sfori să mute confruntarea sportivă. Şi a chemat o mie de invitaţi la petrecere în cortul instalat pe gazon. 

Nu există petrecere cu ştaif fără covor roşu. Primarul din Târgu Cărbuneşti l-a întins pentru nunta fiicei sale pe stadionul din localitate. Unde a instalat şi un cort uriaş pentru invitaţii săi. Chiar dacă nu e un loc obişnuit pentru o petrecere, organizatorii s-au gândit la toate.

Starea de cantonament le-a amuzat pe doamnele şi domnişoarele invitate. Care au păşit cu mult mai multă atenţie, speriate să nu-şi afunde tocurile în iarbă. 

Nici pe domni nu i-a deranjat, deşi n-au avut parte de aceleaşi condiţii. Primarul a depus eforturi serioase să-şi vadă fata fericită. A mutat meciul echipei locale în altă zi, ca să nu se suprapună cu nunta.

Primarul a chemat la fericitul eveniment peste o mie de persoane.

În faţa nunţii n-au avut prioritate nici măcar elicopterele smurd, care aterizau pe stadion, în caz de urgenţă. Primarul s-a ocupat să redirecţioneze zborurile, ca nu cumva să deranjeze petrecerea.

Pentru tot deranjul, socrul mic ar fi obţinut toate avizele, şi ar fi plătit din buzunarul său cinci mii de lei. Nu e clar, însă, cine va plăti recondiţionarea gazonului, lucru de care se ocupă, de obicei, chiar Primăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un primar a amânat meciul ca să facă nuntă pe stadion! Primarul din Târgu Cărbuneşti şi-a măritat fiica