Antena Meniu Search
x

CE TUPEU! Un profesor a fost înregistrat făcând avansuri unei eleve, dar spune că nici nu o cunoaşte

Fata chiar l-a înregistrat în timp ce îi făcea avansuri, o invita în oraş şi îi promitea cadouri. Profesorul a mai ieşit în decor şi altă dată. A fost chiar acuzat de dare de mită. Acum se apără şi spune că nici măcar nu ştia că fata este elevă.

Vezi și

Fata chiar l-a înregistrat în timp ce îi făcea avansuri, o invita în oraş şi îi promitea cadouri. Profesorul a mai ieşit în decor şi altă dată. A fost chiar acuzat de dare de mită. Acum se apără şi spune că nici măcar nu ştia că fata este elevă.

"Îmi eşti dragă şi aş vrea să ne vedem, să mergem undeva. Aş vrea să îţi fac un cadou, un pulovăraş, un ceva, un bănuţ, o asta, pentru că îmi eşti dragă şi îţi place şi ţie viaţa şi cu asta basta. Viaţa e făcută ca să fie trăită. Despre asta este vorba." Eleva de la Colegiului Mihail Sadoveanu din Paşcani spune că s-a trezit asaltată de avansurile dascălului. Ar fi sunat-o în mai multe rânduri cu propuneri indecente. 

-Am să te abordez eu când o să te întâlnesc şi o să vorbesc cu tine. E bine? O să discuţi cu mine? 

-Nu cred că aş avea ce să vorbesc cu necunoscuţii. 

Pe acelaşi subiect

-Nu sunt necunoscut. Mă cunoşti. 

Deşi a fost refuzat, profesorul nu a renunţat. A încercat să o atragă în fel şi chip pe eleva din Republica Moldova, care stă în internatul liceului. 

-Sunt om în toată firea şi am vorbit foarte serios cu tine. Dar dacă nu eşti interesată, să văd ce pot să fac. 

Înregistrarea a ajuns pe masa conducerii liceului. În replică, profesorul spune că nici măcar nu o cunoaşte pe elevă. 

-Eu, pe acestă elevă, nu o cunosc. Nu ştiam că este eleva şcolii. Nu este eleva mea. Iar numărul, pot dovedi, îl am de la un fost elev de 26 de ani din oraş şi niciodată în convorbire nu mi-am închipuit că este elevă. 

Plângerea fetei a determinat şi alte eleve să rupă tăcerea. Aşa au apărut şi alte sesizări care au ajuns şi pe masa poliţiştilor din Iaşi.

Nu este prima dată când profesorul ajunge în atenţia autorităţilor. 

-Sunteţi nişte fraieri, da? Ce monument de tolomăcie am în faţă. Aia este o tâmpită, băi, pe româneşte! Dar nici voi nu sunteţi mai deştepţi. 

Aşa s-a adresat elevilor săi, în 2014, după ce profesoara de română le-a cerut bani pentru schimbarea unei catedre, bani care nu au trecut şi prin mâna lui.

Pentru faptele sale, Petrică Angheluş a fost cercetat disciplinar şi nu a mai predat la clasa elevilor care l-au reclamat. Acum însă, riscă mult mai mult de atât. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » CE TUPEU! Un profesor a fost înregistrat făcând avansuri unei eleve, dar spune că nici nu o cunoaşte