Antena Meniu Search
x

Un român se afla în avionul MORŢII! Andrei Anghel, un student eminent

O lume întreagă a încremenit! 298 de oameni s-au prăbuşit din cer! În avionul morţii, frânt în Ucraina, era şi Andrei. Un student cu dublă cetăţenie- română şi canadiană. Studia medicina, la Cluj

Vezi și

O lume întreagă a încremenit! 298 de oameni s-au prăbuşit din cer! În avionul morţii, frânt în Ucraina, era şi Andrei. Un student cu dublă cetăţenie- română şi canadiană. Studia medicina, la Cluj

298 de vieţi. Copii, femei, bărbaţi. Un singur destin, al unui sfârşit în cerul înalt. Nu au avut timp nici măcar de o ultimă rugăciune. Cineva, în avionul morţii, ar fi rostit-o în limba română.

Andrei Anghel era român! Avea doar 25 de ani şi plecase să cucerească lumea, împreună cu iubita lui OLGA IOPPA. Amândoi, studenţi la medicină, în Cluj-Napoca. Studenţi eminenţi.

Voiau să ajungă în Australia, la un congres de cercetare ştiinţifică, pe tema bolnavilor de SIDA. Andrei avea dublă cetăţenie - româno-canadiană. Imediat după Revoluţie, părinţii au plecat cu el şi cu sora lui în Canada. Tatăl e inginer, iar mama- asistentă medicală.

Iubea România, era un tânăr energic, vesel, sclipitor în ceea ce făcea, povestesc colegii lui. Era liderul studenţilor şi învăţa în acelaşi an cu iubita lui.

Culmea ironiei, pe pagina ei de Facebook, Olga a afişat o fotografie în care o tânără oferă o floare unor soldaţi cu armele îndreptate spre ea. Pe câmpul din Ucraina, asupra lor au fost ţintite rachetele.

ALTE 297 DE PERSOANE AU PIERIT ALĂTURI DE ANDREI

Lângă românul nostru au fost 189 de olandezi, 44 de malaiezieni, 27 de australieni, 12 indonezieni, noua britanici, patru germani, patru belgieni, trei filipinezi, un neozeelandez. Şi încă se identifică victime.

Pe teritoriul separatiştilor, cu greu au putut intra echipele de căutare. Au dat peste imagini ca din iad. Au numărat copii morţi, chiar şi bebeluşi. Aveau cu ei ghiozdane, jucării şi cărţi. Pentru a-i identifica, au căutat paşapoartele. Chipuri de copii zâmbeau în acele documente găsite, culmea intacte.

Ipoteza unui atac greşit a apărut odată cu primele înregistrări publicate de serviciile secrete ucrainiene. Acum, cei mai puternici oameni ai lumii trebuie să găsească răspunsurile...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un român se afla în avionul MORŢII! Andrei Anghel, un student eminent