Antena Meniu Search
x

Un sibian si-a zidit masina in peretele casei la Sura Mare

Imaginatia romanilor nu are limite. A dovedit-o inca o data, daca mai era nevoie, un sibian. Pasiunea lui pentru masini nu putea sa treaca neobservata. Asa ca omul a infipt, la propriu, un autoturism in fatada casei

Vezi și

Nu e vorba de vreun accident spectaculos si cu atat mai putin de o masina zburatoare, parcata in peretele casei, ci de o opera de arta. Cu aceasta sibianul a reusit sa-si lase vecinii cu gura cascata.

"Are un hobby pentru masini si a tot fost plecat pe afara. A mai vazut in alte tari", a povestit sotia propietarului. Intors acasa, nu a stat mult pe ganduri. A luat o masina de la dezmembrari si s-a pus pe treaba. Lucrurile normale nu il multumesc pe sibian. Lui ii place sa surprinda cat de mult poate, asa ca, din cand in cand, omul schimba modelul de autoturism.

Dar un lucru ramane constant. Placuta de inmatriculare a masinii, pe care e trecuta denumirea strazii. Strada Ocnei. Astfel incat curiosii sa stie unde gasesc "casa cu masina in ea", din localitatea Sura Mare. In curand pe oameni ii asteapta inca o surpriza. Proprietarul isi va imbogati colectia. Va monta si o motocicleta, de acesta data pe acoperisul casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un sibian si-a zidit masina in peretele casei la Sura Mare