Antena Meniu Search
x

Un şofer băut a frânt o viaţă la doar 25 de ani, pe un drum din Brăila

Inconştienţa unui tânăr care a urcat băut la volan a frânt o viaţă la doar 25 de ani. Alex a fost lovit mortal de o maşină care a părăsit sensul de mers pe un drum din Brăila

Vezi și

Inconştienţa unui tânăr care a urcat băut la volan a frânt o viaţă la doar 25 de ani. Alex a fost lovit mortal de o maşină care a părăsit sensul de mers pe un drum din Brăila

Deşi era şofer profesionist, băiatul n-a mai avut timp să fugă de moarte. S-a stins în ambulanţă, pe şosea, la câţiva kilometri de casa de unde urma să-şi ia iubita şi să meargă la o petrecere. Şoferul vinovat a fugit după ce l-a ucis, dar a fost prins. În maşina lui, poliţiştii au găsit mai multe sticle cu bere. 

Viaţa lui Alexandru - sau Alex cum îi spunea bunica - s-a oprit la 25 de ani. Aseară, tânărul era în drum spre iubita lui. Erau aşteptaţi la o petrecere, de Paşte. Pe o şosea, la câţiva kilometri de Ianca, o maşină a ieşit de pe sensul său de mers şi s-a înfipt în autoturismul condus de el. Deşi era şofer profesionist, Alex n-a avut timp să fugă de moarte.

În maşina care l-a lovit erau alţi doi bărbaţi. Un tânăr de 30 de ani şi socrul lui. L-au lăsat pe Alex plin de sânge, în maşina făcută praf, şi au fugit. Când au fost prinşi, au dat vina unul pe celălalt. În maşina lor, poliţiştii au găsit mai multe sticle cu bere.

Alex ar fi trebuit să-şi petreacă Paştele în Constanţa, la bunici. Şi-a lăsat părinţii să plece spre oraş cu maşina lui cea nouă, iar el a urcat în autoturismul vechi al familiei. Cel mai afectat de moartea lui Alex e frăţiorul lui de opt ani. Erau nedespărţiţi. Alex îl ajuta la teme şi îl ducea la şcoală. Tânărul era un model în familie şi la locul de muncă. Lucra ca şofer la o firmă.

Bărbatul care i-a curmat viaţa, tânărul de 30 de ani, şi-a recunoscut la poliţie fapta. A condus maşina cu o alcoolemie de aproape 0.4 în aerul expirat. Acum, este cercetat pentru ucidere din culpă şi pentru că a fugit de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum sărbătorești 1 Iunie alături de copilul tău?
Observator » Stiri sociale » Un şofer băut a frânt o viaţă la doar 25 de ani, pe un drum din Brăila