Antena Meniu Search
x

Un şofer beat a fost la un pas să omoare mai mulţi oameni

După câteva beri un şofer a ajuns cascador de ocazie şi a lăsat o familie fără gard. Cascadoria şoferului inconştient se putea termina însă tragic.

Vezi și

 După câteva beri un şofer a ajuns cascador de ocazie şi a lăsat o familie fără gard. Cascadoria şoferului inconştient se putea termina însă tragic. Maşina pe care o conducea a spulberat şi o bancă pe care, cu doar câteva minute înainte, stăteau mai mulţi vecini de vorbă.

Un bărbat a trecut cu maşina ca o furtună prin faţa gospodăriei oamenilor. Câteva minute au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru o femeie. Cu puţin timp în urmă stătea pe banca de la poartă. Dacă ar fi rămas acolo maşina ar fi spulberat-o.

N-a rănit pe nimeni, dar el a avut nevoie de ajutorul medicilor. Şoferul turmentat a suferit câteva răni uşoare. Dar când au ajuns poliţiştii abia vorbea. Nu din cauza sperieturii, cred oamenii legii, ci a alcoolului.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolui. Şi a promis că-i va despăgubi pe oamenii pe care i-a lăsat fără gard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un şofer beat a fost la un pas să omoare mai mulţi oameni