Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tanar din Bulgaria, la un pas sa arda de viu in propria masina

Moartea l-a pandit in vacanta, in Romania. Masina unui tanar din Bulgaria a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. Barbatul ar fi atipit o clipa la volan. Masina s-a izbit violent de un pod, iar mai apoi a luat foc

de Redactia Observator

la 04.08.2013 , 19:34

Un fum negru, gros si flacari uriase. O imagine de cosmar pe marginea Drumului National 5 din Giurgiu. La cativa metri de valvataie, un tanar zace pe asfalt. Abia mai sufla. Este soferul masinii.

Masina s-a izbit de un cap de pod, iar impactul a aruncat-o de pe drum. La cateva secunde a fost cuprinsa de flacari. In ultima clipa, soferul a reusit sa se salveze. S-a prabusit, fara putere, pe caldaram.

Respira cu greu. Impactul aproape ca l-a ucis. Mergea spre Germania, unde urma sa-si petreaca vacanta. Drumul lui s-a oprit brusc. De vina, ar fi chiar el. “Acesta nu consumase bauturi alcoolice. Ar fi vorba de oboseala la volan", a declarat Comisarul-Sef de la Serviciul Rutier Giurgiu.

Vezi și

A atipit o clipa, iar acest lucru putea sa-l coste viata. Desi a supravietuit, este in stare grava. “A fost preluat de un echipaj al serviciului judetean de ambulanta si transportat la spital”, a adaugat reprezentantul politiei.

Flacarile au fost stinse, in cele din urma, de o autospeciala a pompierilor. Tanarul, in vrasta de 23 de ani, originar din Balcic, isi va petrece, cel mai probabil, restul vacantei pe un pat de spital. Politia continua ancheta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un tanar din Bulgaria, la un pas sa arda de viu in propria masina