Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Capitală a murit în faţa unui club faimos din staţiunea Mamaia

O noapte de distracţie i-a adus moartea! Un tânăr de 22 de ani a murit în faţa unui club faimos din staţiunea Mamaia. Marian s-a prăbuşit pe nisip, în faţa prietenilor săi.

Vezi și

 O noapte de distracţie i-a adus moartea! Un tânăr de 22 de ani a murit în faţa unui club faimos din staţiunea Mamaia. Marian s-a prăbuşit pe nisip, în faţa prietenilor săi.

Ultima fotografie, ultimul mesaj. "Lasă, că e bine". La 10 minute după ce a scris aceste rânduri, Marian a murit. Era la mare, cu prietenii lui. De câteva zile, se distra fără oprire. Ziua pe plajă, noaptea în cluburi. Până la răsărit. Cu poftă de viaţă şi întotdeauna cu un pahar în mână

Azi-noapte, a mers din nou în club. Pentru ultima oară. Disperaţi, amicii lui au încercat să-l ţină în viaţă şi au chemat Salvarea. Au crezut că Marian doar a leşinat. Prima Ambulanţă a venit fără medic. Când şi-a dat seama că e ceva mai grav, asistentul a chemat un al doilea echipaj, cu medic.

Timp de două ore, au încercat să repornească inima lui Marian. A fost în zadar. Tânărul s-a stins inexplicabil, la doar 22 de ani. Pe pagina lui de Facebook, sute de prieteni plâng moartea sa şocantă.

Combinaţia dintre alcool şi băuturi energizante poate fi fatală. Inima este prima afectată. Taurina şi cafeina provoacă palpitaţii, iar alcoolul are efecte toxice asupra ficatului. Şi rinichii suferă, din cauza deshidratării. Dacă pe Marian l-a ucis un cocktail sau altceva, vor afla medicii, după necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Capitală a murit în faţa unui club faimos din staţiunea Mamaia