Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Craiova a pus bazele unei şcoli de calificare în domeniul HoReCa

HoReCa are nevoie de angajaţi, mai ales de cei calificaţi. Şi, cum se găsesc greu asemenea oameni, este momentul să facem noi ceva să-i avem. Un tânăr din Craiova a pus bazele unei astfel de şcoli.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 18.05.2021, 12:48

Vezi și

Oricine poate să participe la cursurile unei astfel de şcoli, fie că vorbim de pasionaţi care vor să îşi impresioneze familia cu preparate ca ieşite din mâna unui chef, fie că vorbim despre cei care caută să îşi dezvolte cariera în domeniu.

Un lucru este cert, după ce echipa Observator a asistat la o singură lecţie, sentimentul a fost unul revelator. Odată ce ajungi aici poţi să îţi dai seama dacă eşti făcut sau nu pentru o carieră în domeniul HoReCa.

Povestea şcolii a pornit dintr-o nevoie, aceea de a găsi personal calificat, oameni bine pregătiţi. Şi pentru că nu se găsesc, cheful care a dezvoltat această şcoală îi pregăteşte chiar el. Desigur este o sabie cu două tăişuri, ne-a spus el.

Nu o dată s-a întâmplat ca oamenii pe care i-a pregătit să plece mai apoi la muncă în străinătate şi sunt sute de oameni care promovează cursurile acestei şcoli. Cei care doresc să îşi obţină şi o calificare în domeniu trebuie să vină la participe la cursuri timp de 5 luni de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Craiova a pus bazele unei şcoli de calificare în domeniul HoReCa