Antena Meniu Search
x

SINUCIDERE misterioasă în Dâmboviţa. Un tânăr s-a spânzurat după petrecerea de ziua lui

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a pus capăt zilelor după ce a petrecut cu prietenii de ziua lui! Rudele l-au căutat înnebunite peste tot.

Vezi și

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a pus capăt zilelor după ce a petrecut cu prietenii de ziua lui! Rudele l-au căutat înnebunite peste tot şi, după patru zile, i-au găsit cadavrul în pădure. Tânărul lucra în Anglia şi trebuia să se întoarcă - în curând - la muncă. 

Cătălin nu avea o iubită. Singura lui preocupare era munca. Lucra alături de fraţii lui, în Anglia, şi, din banii strânşi au reuşit să ridice o casă în care să stea alături de mama lor. Tânărul suferea pentru că o ştia bolnavă. Tată nu mai avea. A murit acum doi ani. Joi, tânărul era aşteptat să se întoarcă la muncă, în Anglia. "Şi-a lăsat şi buletinul şi paşaportul acasă şi şi-a cumpărat o sfoară, am înţeles. Şi când am auzit, l-am căutat."

După 4 zile, presimţirea prietenilor s-a adeverit. Tânărul a fost găsit mort. Cătălin era din localitatea Săteni. Oamenii din sat sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că nici măcar cei mai buni prieteni nu ştiau că are probleme mari. 

Tânărul nu a lăsat un bilet de adio şi nimeni nu ştie ce i-a provocat decizia de a se sinucide. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SINUCIDERE misterioasă în Dâmboviţa. Un tânăr s-a spânzurat după petrecerea de ziua lui